La nostra empresa

Des de 1950 a Xarcuteries Mallorca (Xama), el nostre objectiu ha estat sempre combinar els sabors tradicionals i els processos d'elaboració més propis de l'illa amb la modernització necessària per garantir la major qualitat i condicions sanitàries als nostres clients.

          

         

Els valors de les tradicions gastronòmiques locals són un bé de gran riquesa cultural que formen part del nostre patrimoni i que a Xarcuteries Mallorca (Xama) ens enorgullim de contribuir a preservar, garantint els sabors propis de les típiques matances mallorquines.

Per assegurar la qualitat màxima dels nostres productes complim amb totes les normatives sanitàries vigents. A més a més, comptam amb unes instal·lacions modernes que asseguren un control exhaustiu de qualitat.

A la nostra fàbrica de Sa Pobla comptam amb una petita botiga on podeu comprar tots els nostres productes, així com totes les espècies, budells i estris necessaris per a la elaboració de les matances particulars, de dilluns a dissabtes de 9h a 14h.

A Xarcuteries Mallorca (Xama) des del primer dia hem lluitat per oferir sempre els millors productes i la millor qualitat. De fet, més de mig segle de tradició en avala.