Sobrassada embotida en tripa prima natural. Es pot consumir tant crua, untada sobre el pa, com torrada. Elaborada de forma artesana amb carns i espècies seleccionades de primera qualitat. Temps mínim de curació: 20 dies.
Sobrassada embotida en tripa natural de mida mitjana. És la presentació més habitual per consumir la sobrassada crua. Elaborada de forma artesana amb carns i espècies seleccionades de primera qualitat. Temps mínim de curació: 60 dies.
Sobrassada d’alta qualitat embotida en tripa natural de mida mitjana. És la presentació més habitual per consumir la sobrassada crua amb més temps de curació. Aquesta sobrassada és de màxima qualitat gràcies a que està elaborada amb carns més nobles, pebre vermell mallorquí ‘Tap de Cortí’ de la màxima qualitat i un temps de curació mínim elevat. Temps...
Sobrassada embotida en el cec natural del porc. És la presentació que permet gaudir de la sobrassada més curada. Elaborada de forma artesana amb carns i espècies seleccionades de primera qualitat. Temps mínim de curació: 120 dies.