• 4,20 €
    Venda!

    Sobrassada embotida en tripa natural de mida mitjana. És la presentació més habitual per consumir la sobrassada crua. Elaborada de forma artesana amb carns i espècies seleccionades de primera qualitat. Temps mínim de curació: 60 dies.

    4,20 €
  • 5,25 €
    Venda!

    Sobrassada d’alta qualitat embotida en tripa natural de mida mitjana. És la presentació més habitual per consumir la sobrassada crua amb més temps de curació. Aquesta sobrassada és de màxima qualitat gràcies a que està elaborada amb carns més nobles, pebre vermell mallorquí ‘Tap de Cortí’ de la màxima qualitat i un temps de curació mínim elevat. Temps...

    5,25 €
  • 12,60 €
    Venda!

    Sobrassada embotida en el cec natural del porc. És la presentació que permet gaudir de la sobrassada més curada. Elaborada de forma artesana amb carns i espècies seleccionades de primera qualitat. Temps mínim de curació: 120 dies.

    12,60 €
  • 3,68 €
    Venda!

    Sobrassada embotida en tripa prima natural. Es pot consumir tant crua, untada sobre el pa, com torrada. Elaborada de forma artesana amb carns i espècies seleccionades de primera qualitat. Temps mínim de curació: 20 dies.

    3,68 €
  • 2,05 €
    Venda!

    Mescla d'espècies típiques de sa Pobla per a l'arròs brut: pebre negre, pebre jamaica, canyella i clau. Aquesta mescla és original de na Catalina Bennàssar Carbonell.

    2,05 €
  • 5,75 €
    Venda!

    Arròs pobler varietat 'bombeta' conreat a la Marjal de sa Pobla.

    5,75 €
  • 2,05 €
    Venda!

    Saïm vermell que s'elabora mitjançant la filtració i el decantament dels greixos produïts durant la cocció dels botifarrons i els camaiots.

    2,05 €
  • 2,95 €
    Venda!

    Pebre vermell Tap de Cortí. És el causant del particular sabor, color i aroma de l'autèntica sobrassada de Mallorca. És un condiment molt utilitzat dins la cuina mallorquina tant en cuinats com en coques, panades i espinagades.

    2,95 €