• 12,95 €
    Venda!

    Sobrassada embotida en el cec natural del porc. És la presentació que permet gaudir de la sobrassada més curada. Elaborada de forma artesana amb carns i espècies seleccionades de primera qualitat. Temps mínim de curació: 120 dies.

    12,95 €
  • 6,95 €
    Venda!

    Sobrassada de qualitat embotida en tripa prima natural. Es pot consumir tant crua, untada sobre el pa, com torrada. Elaborada de forma artesana amb carns i espècies seleccionades de primera qualitat. Temps mínim de curació: 30 dies.

    6,95 €
  • 4,50 €
    Venda!

    Mescla d'espècies típiques de sa Pobla per a l'arròs brut: pebre negre, pebre jamaica, canyella i clau. Aquesta mescla és original de na Catalina Bennàssar Carbonell.

    4,50 €
  • 1,75 €
    Venda!

    Saïm vermell que s'elabora mitjançant la filtració i el decantament dels greixos produïts durant la cocció dels botifarrons i els camaiots.

    1,75 €
  • 4,50 €
    Venda!

    Pebre vermell Tap de Cortí. És el causant del particular sabor, color i aroma de l'autèntica sobrassada de Mallorca. És un condiment molt utilitzat dins la cuina mallorquina tant en cuinats com en coques, panades i espinagades.

    4,50 €