Pebre vermell mallorquí 'Tap de Cortí'

Nou producte

Pebre vermell Tap de Cortí.

És el causant del particular sabor, color i aroma de l'autèntica sobrassada de Mallorca.

És un condiment molt utilitzat dins la cuina mallorquina tant en cuinats com en coques, panades i espinagades.

Més detalls

2,95 € amb impostos

  • 100 gr.
  • 200 gr.

Més informació

A més de la sobrassada, aquest pebre també és utilitzat com a condiment per a molts de guisats tradicionals de Mallorca. La recollida de pebres es fa escalonadament durant tres o quatre collites, quan el fruit és madur. S'assequen aprofitant el sol i el clima de Mallorca en enfilalls en forma d'hèlix durant 15 dies aproximadament. Posteriorment es posa al forn a baixa temperatura per eliminar la humitat i facilitar la mòlta, que ha de ser a la pedra. Es aconsellable fer-ne de cinc a sis mòltes i finalment es passa per un tamís.

Xama (Xarcuteries Mallorca S.L.) és un empresa de sa Pobla (Mallorca) que produeix embotits de qualitat de forma artesana des de 1950.

Opinions

Escriviu una valoració

Pebre vermell mallorquí 'Tap de Cortí'

Pebre vermell mallorquí 'Tap de Cortí'

Pebre vermell Tap de Cortí.

És el causant del particular sabor, color i aroma de l'autèntica sobrassada de Mallorca.

És un condiment molt utilitzat dins la cuina mallorquina tant en cuinats com en coques, panades i espinagades.