40
Nou producte
Pebre vermell Tap de Cortí.
És el causant del particular sabor, color i aroma de l'autèntica sobrassada de Mallorca.
És un condiment molt utilitzat dins la cuina mallorquina tant en cuinats com en coques, panades i espinagades.
Aquest producte ja no està en estoc
Data de disponibilitat:
A més de la sobrassada, aquest pebre també és utilitzat com a condiment per a molts de guisats tradicionals de Mallorca. La recollida de pebres es fa escalonadament durant tres o quatre collites, quan el fruit és madur. S'assequen aprofitant el sol i el clima de Mallorca en enfilalls en forma d'hèlix durant 15 dies aproximadament. Posteriorment es posa al forn a baixa temperatura per eliminar la humitat i facilitar la mòlta, que ha de ser a la pedra. Es aconsellable fer-ne de cinc a sis mòltes i finalment es passa per un tamís.
Xama (Xarcuteries Mallorca S.L.) és un empresa de sa Pobla (Mallorca) que produeix embotits de qualitat de forma artesana des de 1950.